G

ENOOTSCHAP

F

LEVO

Algemene Ledenvergadering

woensdag 27 juni 2018

Het bestuur van Genootschap Flevo nodigt de leden van de vereniging uit voor een meerledige bijeenkomst op woensdag 27 juni a.s. in de zalen van Haddock Watersport te Almere:
11.00-11.15 uur: Inloop (met koffie/thee)
11.15-12.15 uur: Algemene Ledenvergadering
12.15-13.00 uur: Lunch in buffetvorm (soep, diverse soorten brood, hartig en zoet beleg, kroket of kaassouflé, melk, karnemelk en jus d’orange)
13.00-13.30 uur: Inloop van het symposium (koffie/thee)
13.30-16.30 uur: Symposium ‘2022 Flevoland Internationaal Podium. Floriade presenteert groene wereldsteden’

Voor de Algemene Ledenvergadering is een agenda met bijlagen beschikbaar. Die kunt u hier aanklikken.

Gegevens over het symposium vindt u op deze website in een apart bericht onder de knop 'Agenda' / 'Activiteiten'.

Aan de bijeenkomst van 27 juni kunnen leden zonder kosten deelnemen. Indien zij een introducé willen meebrengen dan is deze van harte welkom. Een introducé mag de jaarvergadering bijwonen, maar heeft geen stemrecht. Bij de lunch kan als gast worden aangeschoven. Voor deelname aan het Floriade-symposium is een introducé evenwel een financiële bijdrage verschuldigd.

Aanmelding

Indien u belangstelling hebt om onze bijeenkomst op 27 juni a.s. bij te wonen, meld u dan vóór woensdag 20 juni a.s. aan bij de bij de secretaris: a.geurts78@chello.nl, of: Schoutstraat 62, 1315 EX ALMERE. Vermeld s.v.p. uitdrukkelijk of u aan de gehele dag deelneemt, of alleen aan de ledenvergadering, de lunch of het symposium. Voor een introducé die aan het Floriade-symposium deelneemt, moet tegelijk met de aanmelding een bedrag van € 17,50 worden overgemaakt op IBAN NL 53 INGB 0000 349818 van Genootschap Flevo te Lelystad. Vermeld bij de betaling de naam van de deelnemer. Zo’n deelnemersbijdrage geldt voor iedere belangstellende die geen lid is van ons genootschap. Wie na aanmelding onverhoopt alsnog verhinderd is, wordt verzocht zich af te melden via a.geurts78@chello.nl, zodat vrijgekomen plaatsen herbezet kunnen worden.

Locatie

Haddock Watersport, Archerpad 8-10, 1324 ZZ ALMERE. De locatie ligt aan de zuidkant van het Weerwater en is vanaf NS-station Almere Centrum met stadsbus M1, richting Almere Haven Centrum, goed te bereiken. Uitstappen bij Bushalte ’t Oor. Dan nog circa 5 minuten lopen. Voor de retourrit maakt u wederom gebruik van bus M1, maar dan richting Station Centrum. Voor deelnemers die per auto over de A6 komen: neem afslag Almere Haven, volg de borden ’t Weerwater en daarna de tijdelijke aanduidingen Floriade en Haddock Sport. Er is voldoende parkeergelegenheid aan het Archerpad.